BELCHICKEN HASSELT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 21:39 Zoals altijd snel levering en lekker eten ,alleen frietjes beetje koud maar dat begrijp ik wel,dat ga je ook bij de mc donalds hebben als ze leveren
8 sep 2022 om 7:52 De kip zelfs was relatief smaakloos, de smaak zat puur in de krokante laag. Wel goeie kip oulleh
31 aug 2022 om 9:55 Frieten waren slap en druipen van het vet. Kipburger lijkt wel een supermarkt magnetron hamburger? Zo ontzettend slecht geworden van dit eten, hele dag en nacht ziek geweest ervan. NOOIT meer!
22 aug 2022 om 20:27 Veel geld voor weinig eten. Koud eten.
22 aug 2022 om 20:06 Eten was koud. Levering duurde heel lang Als het warm was geweest was het heerlijk geweest denk ik Nu was het goed. Kan niet zeggen het slecht was. Ik vind het niet erg wat langer te moeten wachten maar verwacht het wel warm
17 aug 2022 om 12:06 Eten is altijd naar wens Maar ze geven me al 2 keer een blikje Pepsi i.p.v. de gevraagde coca cola.
11 aug 2022 om 15:26 Lekker...
10 aug 2022 om 14:27 lekker eten en de bezorger was vriendelijk
7 aug 2022 om 1:31 two hours delivery
24 jul 2022 om 21:40 Lekker eten en op tijd geleverd.
21 jul 2022 om 17:42 lekker zoals altijd
19 jul 2022 om 20:43 Lekker, meer dan voldoende en goed warm geleverd. Voor dit product en deze prijs prima!