BELCHICKEN HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 9:31 de levering kan sneller voorts geen klagen
13 nov 2022 om 19:10 Het eten was koud, de burgers was de saus erg pikant, en er was 25min vertraging op het uur dat we al hadden gewacht. Prijs kwaliteit vind ik duur
11 nov 2022 om 20:03 Frieten koud , 1u30min gewacht terwijl app zei 60min
9 nov 2022 om 20:49 Perfect!
3 nov 2022 om 14:56 Frieten waren slap (niet lang genoeg gebakken) en ik had een chef combo besteld met o.a. 2 chicken wings. De wings zaten er niet bij.
16 okt 2022 om 19:27 Hier bestel ik al een tijdje. Ze zijn enorm verbeterd vergeleken met het begin en in geloof dat ze dit ook zullen blijven doen. Hun bezorging varieert enorm soms zijn ze vrij snel +-20 min soms een uur. Maar hun levertijd van de app klopt wel.
14 okt 2022 om 20:24 Lekker warm aangekomen!
6 okt 2022 om 21:56 Wat langer moeten wachten op de bestelling dan normaal. Smokey chicken genomen en aangenaam verrast. Ik blijf bestellen
26 sep 2022 om 21:39 Zoals altijd snel levering en lekker eten ,alleen frietjes beetje koud maar dat begrijp ik wel,dat ga je ook bij de mc donalds hebben als ze leveren